su manje

↑ Grab this Headline Animator

Monday, June 27, 2011

Terjawap sudah Keraguan


Su ada -mail pihak nuffnang berkenaan status sumanje yang tetiba berubah ke non-ordenaray..
tu kat atas jawapannnya...thanks nuffnang..apa pun earning sumanje taklah deras macam bloger-bloger lain......visitor pun tak ramai...just for mengisi tabung su je,,,thanks nuffnang
Selain dari jawapan dari nuffnang tentang status sumanje ........ ia juga ada menegaskan bahawa pihak nuff tak akan bertolak ansur jika kita memasang ads lain di blog kita...terus je dia tukar status kita...adoi.....

Bagi sahabat dan mereka yang ada pasang ads selain nuff...nantikan je e-mail cinta dari pihak nuff.....
mungkin dua tiga hari belum kot............
kalau bertukar status......em.......
sedey sikit....

11 comments:

Pendekar Berkuda said...

salam su...

memang pun akan jadi ordinary kalau letak iklan lain...

itupun selepas 4 hari...

nak gitau ni..baru lagi pasang innity tu... mudah-mudahan murah rezeki nanti..amin...

~~su manje~~~ said...

Thanks....sudi singgah....
em.....sayang gak kalau status bertukat ordenary...coz dh lama guna si nuffy nie...em..
Tahniah bro dh pasang innity...bukan semua blog ada innity..

moga sukses selalu buat bro...

Pojiekyra said...

salam su manja :) kyra dr pojiekyra.blogspot.. kyra xjumpa shoutbox manja coz line tgh slow gile huhu.. nie entry u "mencari calon suami"

baca la yer :D

http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/06/jom-santai-bersama-kisah-lucu.html

~~su manje~~~ said...

sama la pojie...su punya link slowwwwwww.....
ape pun thanks su dh bace dah...

ekekekkekekekkekekkekekekkeke

jom sarapan dulu...
Oh ya su mmg tak pasang kotak chat...

Kak Imun said...

Salam, su manje. Kak cuma letak satu iklan nuff kat blog kak. Bole la utk tabungan, hehe.....

Wane Noor said...

salam kenal , berkunjung balik nih, nmaksih atas keakrabannya

Seri Bahasa said...

seri sehat2 je..su. sori bulan 6 seri tak brpa aktif sejak tenet lembab dari bulan may...su...apa kabar?

Nur Elyana said...

Salam.. folo sini..
Umm..sape leh ajar yana sal guna iklan nuff nie ea?? nnt pm kat shoutbox ea. :)

Mario said...

tak tau sgt pasal adsense...main letak je...tp rasanya mcm iklan2 lain...bila takde...dia kuar yg tu...

Seri Bahasa said...

banyak dah iklan sekarang su...cuba2 jenis lain pulak...adsense sekarang pon banyak dah orang guna.

rasta said...

salam sumanje