su manje

↑ Grab this Headline Animator

Monday, July 16, 2012

Syukur walaupun sedikit


Malu nak tunjuk.....
Sekadar buat rujukkan sumanje disini...
Senang nak tengok......
Walaupun sedikit jumlahnya...
Tapi sebagai pemula sumanje bersyukur.....
Thanks so much pada yang sudi singgah
Memeriahkan blog sumanje nie....
Tak de apa yang mampu su berikan
Hanya 
Ucapan
Terima kasih dan Happy blogging buat semua...
Semoga ikatan di sini
Kekal Abadi....

~~SuManje~~

8 comments:

kakcik said...

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. :)

Abil Fikri Ahmad said...

Sama la nampaknya angka tu nagan kita ni..apa kata kita simpan duit ni, bila cukup nanti kita sama2 pi beli Toyota Camri!!!

jebengotai said...

lama2 dpt byk la tu...hehe

TiranaAduka said...

salam.....
wah dh ada hasil....

Abu Luqman said...

salam su pe khabar...sihat ke

~~su manje~~~ said...

@Abil Fikri Ahmad..
huhuhuhuhuhu...terbongkar sudah rahsia

@jebeng otai
Betul lah jebengotai....tu su dah post dalam entry terbaru

@TiranaAduka
Yes....uncle banyak support...su manje tau.....dah cek dalam sistem.....link dari blog uncle banyak masuk.....

@Abu Luqman
Alhamdulillah syukur....thanks....pekabar pula En.Abu Luqman disana..?

Triumph Bikers said...

banyaknya su....

tahniah walau sikit...

zan said...

syukur, ada juga hasilnya.